Modo

Ook op zoek naar een bril dat als een veertje op uw neus ligt? Dan leggen wij graag de brillen van MODO aan u voor. Deze brillen wegen slechts 6,8 gram! MODO’s flinterdunne titanium monturen zijn gemaakt van 0,6 mm dik Beta Titanium 153 en combineren de lichtheid en de sterkte van titanium met de grootst mogelijke flexibiliteit.

 

De zeer succesvolle Paper-Thin en Paper-Thin Ultra lijn bevatten dus de brillen die gemiddeld maar 6,8 gram wegen. De Paper-Thin Acetate lijn biedt monturen die gemaakt zijn van titanium in combinatie met prachtige platen acetaat. De kleurrijke Block Titanium monturen hebben een strakke uitstraling. De Super-Thin Acetate lijn bestaat uit trendy dunne acetaat monturen met prachtige metalen scharnieren, waarbij aan zowel het voorstuk als de veer voor een metalen aansluiting is gekozen. Hierdoor is het montuur duurzaam en krijgt het een chique uitstraling. Tot slot is de Metal Core Acetate een serie ultra lichte en dunne acetaat monturen, waarin in het voorstuk een metalenkern verwerkt is om het stabiliteit te geven. Hierdoor zijn de monturen ondanks hun lichte gewicht en fijne lijnen toch vormstabiel.

MODO is een brede collectie waar innovatieve technieken, kleuren en materialen centraal staan. Het liefdevolle brillenmerk hélemaal uit Japan kunt u nu bij ons komen bekijken.